Skausmingas EJL U15 čempionato antrojo etapo startas

Elitinės Jaunių Lygos (EJL) U15 čempionato antrojo etapo pirmose rungtynėse skaudžią nesėkmę patyrė VFA ekipa. Gegužės 4 d. ji svečiuose 1:5 nusileido Mažeikių FK „Atmosfera“ komandai. Vienintelį įvartį svečiams pelnė Gabrielius Bitinas.

Beje, po jo tikslaus smūgio VFA pirmavo 1:0, bet dar pirmame kėlinyje šeimininkai atsakė savo trimis pataikymais, o antro kėlinio pabaigoje pridėję dar du įvarčius šventė skambią pergalę.

VFA U15 komandos trenerį Augustą Trinkūną pavadavęs Antonio Guglielmi konstatavo, kad gera rungtynių pradžia sutriuškinimo nežadėjo. „Pirmas 20 minučių mes kontroliavome žaidimą, neblogai atakavome, o Gabrielius po individualaus prasiveržimo pelnė tikrai gražų įvartį. Bet per paskutines 10 minučių pirmame kėlinyje prasileidome net tris įvarčius, beviltiškai klydome paprasčiausiose situacijose, leidome varžovams perimti iniciatyvą ir išsiveržti į priekį. Antrame kėlinyje taip ir negrįžome į rungtynes, nesusikūrėme rimtesnių progų, o pačioje rungtynių pabaigoje galutinai subyrėjome. Apmaudu, bet turime žiūrėti į priekį, rimtai dirbti treniruotėse ir ruoštis likusiems išbandymams“, – teigė treneris Antonio.

10 taškų per 23 mačus turinti VFA komanda EJL U15 divizione tarp 7-12 vietas užimančių komandų yra ketvirta. Grupėje pirmauja 15 taškų turinti „Talentų FA-FK Riteriai“ komanda, po 14 taškų yra FA „Panevėžys-PRSSG“ ir FK „Atmosfera“ sąskaitose.

Kitas rungtynes VFA ekipa žais gegužės 11 d. su FK „Aidas“ (2 tšk.) komanda.

#VisadaGaliGeriau!