VFA U14 tęsia sėkmingą žygį

Lietuvos jaunučių U14 čempionate „Vilnius Football Academy“ komanda į savo sąskaitą įsirašė dar vieną pergalę. Trenerio Antonio Guglielmi auklėtiniai gegužės 5 d. LFF stadione vykusiose 21 turo rungtynėse 3:0 įveikė „Talentų FA-FK Riteriai“ ekipą ir iškovojo devintą pergalę iš eilės. Įvarčius nugalėtojams pelnė Rokas Melaikis, Kristupas Liutvinas ir Gustas Tamulevičius.

VFA futbolininkai į priekį išsiveržė jau 5 minutę, kai gražią ataką tiksliu smūgiu užbaigė R. Melaikis. Dar du įvarčiai krito antrame kėlinyje – 45 min. pasižymėjo K. Liutvinas, o 66 min. pergalę įtvirtino G. Tamulevičius.

„Kontroliavome rungtynes nuo pirmos iki paskutinės akimirkos. Situaciją palengvino ir greitas įvartis. Tiesa, antro teko laukti visą kėlinį, bet progų turėjome ne vieną, tiesiog labai trūko šaltakraujiškumo paskutiniame aikštės trečdalyje. Visgi, po to, kai Kristupas pelnė antrą įvartį, mūsų žaidimas tapo dar laisvesnis ir sklandesnis, o tolimas Gusto smūgis tik patvirtino mūsų pranašumą. Džiaugiuosi tiek žaidimu, tiek ir rezultatu, judame į priekį ir ruošiamės kitoms rungtynėms“, – teigė treneris Antonio.

46 taškus per 21 rungtynes surinkusi VFA komanda U14 čempionate užima 3 vietą, o 6 taškus turinti „Talentų FA-FK Riteriai“ ekipa užima paskutinę – 14 vietą. Čempionate pirmauja 50 taškų turinti Kauno BE1 NFA, 47 taškai yra Vilniaus BFA sąskaitoje.

Kitas rungtynes VFA U14 komanda žais gegužės 12 dieną, kai Fanų stadione susitiks su FM „Fortūna“ (40 taškų) futbolininkais.

#VisadaGaliGeriau!