U13 divizione – skaudūs „Granitas“ B komandos smūgiai

LVJUFA Pirmos lygos U13 diviziono Rytų regiono A pogrupyje po trijų iš eilės laimėtų rungtynių skaudžią nesėkmę patyrė VFA U13 komanda. Spalio 13 d. „VFA-Hanner“ stadione vykusiose 8-ojo turo rungtynėse trenerio Ilya Tsyvilka auklėtiniai 1:7 nusileido Naujosios Vilnios FK „Granitas“ B ekipai.

Pirmame kėlinyje vyko lygus žaidimas, bet kėlinio viduryje pasižymėję varžovai išsiveržė į priekį. Po pertraukos „Granitas“ padvigubino savo pranašumą, bet 52 min. Erikas Petrulevičius sumažino atsilikimą iki minimumo. Vis dėlto, per paskutines 15 minučių svečiai į VFA komandos vartus įmušė net 5 įvarčius ir iškovojo triuškinamą pergalę.

„Rezultatas labai nemalonus, tačiau pats žaidimas nebuvo toks jau prastas. Buvo daug gerų momentų puolime, bet mes savo šansais nepasinaudojome, o prie savų vartų antrame kėlinyje varžovams teikėme vieną klaidą po kitos. Manau, kad net 6 iš 7 įvarčių krito po mūsų pačių vaikiškų klaidų. Man asmeniškai labiausiai nepatiko mūsų žaidėjų reakcija į prarastus kamuolius ir tranzicija į gynybą. Tikrai matome, kad turime daug dirbti treniruotėse gerindami savo žaidimą, tą ir darysime“, – pažadėjo treneris Ilya.

9 taškus per 5 rungtynes surinkusi VFA U13 komanda divizione užima 3 vietą. Kitas rungtynes trenerio Ilya auklėtiniai žais spalio 20 d. su 1-oje vietoje esančia FK „Margiris“ (15 tšk. per 5 rungtynes) ekipa. Būsimi varžovai praėjusiame ture 5:0 įveikė FK „Žalgiris B“ futbolininkus.

#VisadaGaliGeriau!