Turnyras Kaune sužibo medaliais

Lapkričio 27 d. trenerio Mariaus Zabarausko vadovaujama „Vilnius Footbal Academy“ 2011 m. gimimo auklėtinių komanda viešėjo Kaune. LFF Kauno treniruočių centro manieže vykusiame vaikų futbolo turnyre jaunieji VFA futbolininkai sužaidė ketverias rungtynes ir galutinėje komandų rikiuotėje užėmė 3 vietą.

„Paskutinį lapkričio sekmadienį Kaune vyko „Sportfan“ turnyras, kuriame išbandėme jėgas su „Kauno Žalgirio“ futbolo akademijos ir „Be1“ NFA komandomis. Pirmame etape žaidėme su antromis šių akademijų komandomis, o antrame susitikome su pagrindinėmis jų sudėtimis. Buvo ir pergalių, ir pralaimėjimų, galiausiai finišavome 3-ioje vietoje ir į Vilnių grįžome su taure ir medaliais“, – teigė M. Zabarauskas.

Anot jo, turnyras pateisino lūkesčius. „Norėjome išmėginti jėgas su gerais, lygiaverčiais varžovais. Be abejo, ne viskas buvo tik puiku ir nuostabu, mūsų žaidime matyti daug taisytinų dalykų, bet tai buvo tikrai geras egzaminas prieš ateities kovas. Džiaugiuosi vaikinų pasirodymu, o man, kaip treneriui, tai taip pat buvo vertinga patirtis. Dėkoju turnyro organizatoriams, o ypač – vaikinų tėveliams, kurie palaikė mus viso turnyro metu!“, – sakė M. Zabarauskas.

Sveikiname trenerius ir žaidėjus, o tuo pačiu ir primename – #VisadaGaliGeriau!