Jaunųjų futbolininkų krikštas „Kėdainiai Arena Cup“ turnyre

Pirmą pavasario sekmadienį trenerių Igno Kurkliečo ir Arno Valvonio vadovaujami jaunieji „Vilnius Football Academy“ auklėtiniai viešėjo Kėdainiuose ir dalyvavo tradiciniame salės futbolo turnyre „Kėdainiai Arena Cup“.

Jaunieji VFA atstovai varžėsi 2014 m. gimimo futbolininkų grupėje ir iš viso sužaidė šešerias rungtynes. Pasak I.Kurkliečio, turnyro startas nebuvo sėkmingas, bet vėliau vaikai susikaupė ir pademonstravo ne tik kovingą, bet ir sėkmingą futbolą.

„Rungtynės klostėsi dvejopai. Pirmus du mačus pralaimėtojome praleidę įvarčius likus 10 sekundžių iki jų pabaigos, tad buvo šioks toks nusivylimas. Tačiau aptarėm kodėl tai įvyko, prisižadėjom dar labiau stengtis bei kovoti ir kitose ketveriose rungtynėse triumfavome, – teigė treneris Ignas. – Labai patiko, jog visų vyrukų akys degė noru žaisti, varžytis bei laimėti, man visiškai nereikėjo skatinti ar papildomai motyvuoti. Nors daugumai tai buvo pirmoji išvyka bei pirmosios tikros rungtynės, nemačiau baimės pilnų akių. Nudžiugino, tai, jog drąsiai žaidėme 1 prieš 1 ir kūrėmes atakas, tačiau pamatėme, jog su progų realizacija turime problemų, tad žinome, kur turime tobulėti.“

I. Kurkliečio teigimu „Kėdainiai Arena Cup“ turnyras suteikė puikios patirties ne tik jauniesiems VFA futbolininkams, bet ir jų treneriams. „Nekantraujame grįžti į treniruočių procesą bei sunkiai dirbti, kad ateityje pasirodytumėm dar geriau!“, – patikino treneris Ignas.

Dėkojame treneriams, žaidėjams ir jų tėveliams, o tuo pačiu ir primename, kad tikrai – #VisadaGaliGeriau!