LVJUFA Pirmoje lygoje – pirmoji VFA U16 B pergalė

LVJUFA Pirmos lygos U16 diviziono Rytų regiono pirmenybėse antras rungtynes sužaidė VFA U16 B komanda. Iš 2008-2009 m. gimimo VFA auklėtinių suburta akademijos komanda šeštadienį Elektrėnuose 4:0 įveikė vietos ESFA ekipą. Po įvartį nugalėtojams pelnė Lukas Piotrovič, Emil Vainovskij, Gerardas Vižinis ir Ąžuolas Nacevičius.

„Šeštadienį lydimi nuostabaus oro atvykome į Elektrėnus, kur mūsų laukė čempionate pirmas dvi rungtynes laimėję varžovai. Bet jau kelionėje matėsi geras mūsų žaidėjų nusiteikimas ir pakili emocija, mes nuo rungtynių pradžios perėmėme kontrolę į savo rankas ir jos nepaleidome iki rungtynių pabaigos. Daug žaidėme su kamuoliu, kūrėme pavojingas atakas, pelnėme keturis įvarčius. Džiugu, kad daug žaidimo buvo trečioje zonoje, aplink varžovų vartus. Gal kiek pritūko aštresnių įkirtimų už varžovų nugarų, tačiau bendrai rungtynes vertinu teigiamai“, – pareiškė treneris Robertas Šuškevič.

Anot jo, vieninteliu deguto šaukštu tapo rungtynių eigoje sulėtėjęs žaidimas ir suprastėjusi jo kokybė. „Norėčiau, kad žaidimo intensyvumą ir kokybę išlaikytume iki pat paskutinės minutės, nes šio mačo pabaigoje gal kiek per daug sumažinome tempą. Kita vertus, varžovai leido žaisti ir mažesniu greičiu, tačiau mes stengiamės įgyvendinti savo tikslus ir maksimaliai žaisti kiekvienų rungtynių kiekvieną minutę, nes tik taip galime “, – konstatavo treneris Robertas.

Per dvejas rungtynes 3 taškus surinkusi VFA U16 B komanda LVJUFA Pirmos lygos U16 diviziono Rytų regiono pirmenybėse užima 5 vietą.

Kitas rungtynes VFA U16 B komanda žais rugsėjo 24 d., svečiuose su FK „Ataka“ komanda.

#VisadaGaliGeriau!