Nesėkminga VFA U14 komandos išvyka

Lietuvos jaunučių U14 čempionato 5 turo rungtynėse VFA komanda šeštadienį svečiuose 1:4 nusileido varžovams iš Klaipėdos FM.

Trenerio Antonio Guglielmi auklėtiniai jau 7 min. išsiveržė į priekį po Manto Jurgilo tikslaus smūgio, bet tai ir buvo geriausias rungtynių epizodas. Atsakomojoje atakoje klaipėdiečiai rezultatą išlygino, o antrame kėlinyje nuo 40 iki 47 min. pelnė tris įvarčius iš eilės ir iškovojo užtikrintą pergalę.

„Rungtynes pradėjome labai aktyviai, spaudėme varžovus net ir prie jų vartų, privertėme juos klysti ir pelnėme įvartį. Deja, jau po minutės patys suklydome ir buvome priversti traukti kamuolį iš savo vartų tinklo. Visgi pirmas kėlinys nebuvo prastas, aikštėje vyko gan lygi ir subalansuota kova. Tačiau po pertraukos į aikštę žengė tik viena komanda.

Pačioje antro kėlinio pradžioje praleidome įvartį ir mūsų žaidimas subyrėjo. Praradome koncentraciją, pamiršome žaidimo planą, aikštėje varžovams palikome per daug laisvų erdvių, jie jomis pasinaudojo ir per kelias minutes padidino savo persvarą iki 4:1. Tikiu, kad šios rungtynės mums taps rimta pamoka. Privalome rasti motyvacijos kautis iki paskutinės minutės, taip pat turime dar sunkiau dirbti treniruotėse, mokytis iš savo klaidų ir niekada nepasiduoti“, – teigė VFA U14 komandos treneris Antonio.

5 taškus per penkerias rungtynes surinkę ir 11 vietą čempionate užimantys VFA U14 futbolininkai kitas rungtynes žais rugsėjo 30 d. Fanų stadione su FK „Granitas“ (8 taškai) ekipa.

#VisadaGaliGeriau!