Lietuvos U14 čempionate – pelnytas VFA futbolininkų laimėjimas

Lietuvos jaunučių U14 čempionato 6 turo rungtynėse VFA komanda šeštadienį Fanų stadione 3:1 nugalėjo Naujosios Vilnios FK „Granitas“ ekipą. Visus tris įvarčius nugalėtojams pelnė Rokas Melaikis.

Trenerio Antonio Guglielmi auklėtiniai į priekį išsiveržė antro kėlinio pradžioje, bet po kelių minučių varžovai rezultatą išlygino. Vis dėlto, 46 min. R. Melaikis antrą kartą išvedė į priekį savo komandą, o 63 min. įtvirtino VFA ekipos pergalę savo trečiuoju įvarčiu.

„Pirmoje rungtynių pusėje mes ilgiau žaidėme su kamuoliu, turėjome kelias neblogas progas, tačiau susidūrę su kompaktiška ir mobilia varžovų gynyba patys dažnai klydome ir leidome priešininkams pavojingai kontratakuoti. Pertraukos metu aptarėme savo klaidas, sutarėme neskubėti ir ieškoti geriausių atakos pratęsimo sprendimų. Vaikinai tikrai įsiklausė į patarimus, antrame kėlinyje turėjome daug progų, Rokas pelnė tris įvarčius ir nukalė mums pergalę. Nors varžovai irgi įmušė vieną įvartį, bet mūsų gynyna antrame kėlinyje buvo gerai organizuota ir daugiau progų pasižymėti jiems nesuteikė. Apskritai, vaikinai pademonstravo gerą žaidimą ir tikrai nusipelnė šios pergalės“, – konstatavo VFA U14 komandos treneris Antonio.

8 taškus per šešerias rungtynes surinkę ir 10 vietą čempionate užimantys VFA U14 futbolininkai kitas rungtynes žais spalio 7 d. Kaune su „Kauno Žalgirio“ FA (9 taškai) ekipa.

#VisadaGaliGeriau!