EJL U16 divizione – apkartusi išvyka į Klaipėdą

Elitinės Jaunių Lygos (EJL) čempionato U16 diviziono 18 turo rungtynėse „Vilnius Football Academy“ U16 komanda išvykoje 1:2 nusileido Klaipėdos FM ekipai.

16 min. įspūdingu įvarčiu pasižymėjęs Julius Kojala išvedė VFA komandą į priekį, bet dar pirmame kėlinyje klaipėdiečiai rezultatą išlygino, o 60 minutę – ir išsiveržė į priekį. VFA ekipos treneris Robertas Šuškevič po rungtynių konstatavo, kad jo auklėtiniai gavo skaudžią pamoką.

„Tokios išvykos padeda komandai augti ir tobulėti, tad į rungtynes prieš Klaipėdos FM išvykome dar iš vakaro. Atvykę visi kartu pažiūrėjome Lietuvos jaunimo U21 rinktinės rungtynes su Velso rinktine, apkalbėjome ką matėme, padiskutavome bei ėjome ilsėtis. Deja, kitą dieną į aikštę išėjome tarsi ne savomis kojomis, o rungtynės mums visiškai nepavyko. Nebūdingai sau klydome paprasčiausiose situacijose, o varžovai tuo naudojosi. Nors įmušėme gražų įvartį ir gerokai ilgiau kontroliavome kamuolį bei kūrėme pavojingas progas, tačiau varžovai tą dieną emociškai buvo pranašesni, gerai kontratakavo ir disciplinuotai gynėsi. Gavome skaudžią pamoką ir tikiuosi, kad iš to pasimokysime“, – vylėsi treneris Robertas.

26 taškus per 18 rungtynių surinkusi VFA komanda EJL U16 divizione smuktelėjo į 6 vietą. 26 taškus po šio turo turi ir laipteliu žemiau esanti Klaipėdos FM. Pirmauja 49 taškus surinkusi Kauno BE1 NFA, 48 taškus turi Vilniaus „Žalgiris“, 39 – Vilniaus BFA.

Kitas rungtynes EJL U16 čempionate VFA futbolininkai žais kovo 30 dieną su FA „Panevėžys-PRSSG“ (13 taškų, 10 vieta) ekipa.

#VisadaGaliGeriau!