EJL U15 čempionate – trečia VFA futbolininkų nesėkmė

Elitinės Jaunių Lygos (EJL) U15 čempionato antrame etape vis dar be pergalių lieka VFA ekipa. Gegužės 25 d. trenerio Augusto Trinkūno auklėtiniai Fanų stadione 2:3 nusileido Utenos „Utenis“ komandai.

Pirmas kėlinys buvo paženklintas keturiomis geltonomis kortelėmis, bet įvarčių nebuvo. Deja, antro kėlinio viduryje VFA gynyba subyrėjo ir nuo 63 iki 70 minučių svečiai iš Utenos pelnė net tris įvarčius. Baigiantis mačui po dviejų Ąžuolo Nacevičiaus tikslių smūgių VFA komandai pavyko sumažinti atsilikimą iki minimumo, bet išvengti nesėkmės šeimininkai nesugebėjo.

„Man asmeniškai tai buvo pirmos rungtynės su komanda po tam tikros pertraukos, tad tikrai labai maloniai nuteikė vyrukų noras ir užsivedimas. Rungtynės prasidėjo labai energingai ir kietai, buvo daug kontakto ir emocijų, matėsi, kad abiejų komandų futbolininkai nori laimėti ir kaunasi iš visų jėgų. Vaizdas tikrai buvo gan geras, vaikinai vykdė užduotis, kūrė progas, kontroliavo žaidimą. Didžiausia bėda buvo tų progų realizacija. Svečiai iš Utenos savo įvarčius antro kėlinio viduryje sumušė faktiškai per 5 minutes, o mums tik pačioje pabaigoje pavyko atsakyti dviem smūgiais, bet trečiam jau nebeužteko laiko“, – konstatavo treneris Augustas Trinkūnas.

10 taškų per 25 mačus surinkusi VFA komanda EJL U15 divizione tarp 7-12 vietas užimančių komandų yra ketvirta, o po pergalės 8 taškus turintis „Utenis“ pakilo į penktą poziciją. Grupėje pirmauja 21 tašką turinti „Talentų FA-FK Riteriai“ komanda, po 17 taškų pelnė FK „Atmosfera“ ir FA „Panevėžys-PRSSG“ .

Kitas rungtynes VFA ekipa žais birželio 1 d. Pilaitės maniežo aikštėje su grupės lyderiais „Talentų FA-FK Riteriai“ futbolininkais.

#VisadaGaliGeriau!