Permainos „Vilnius Football Academy” trenerių štabe

Praėjusią savaitę įvyko pokyčiai „Vilnius Football Academy” (VFA) trenerių gretose. Su akademija atsisveikino vienas iš jos įkūrėjų Gediminas Paberžis ir treneris Aivydas Ruškys. Dėkojame Gediminui ir Aivydui už jų indėlį kuriant akademiją bei pagalbą žengiant pirmuosius žingsnius. Tuo pačiu linkime sėkmės realizuojant savo asmeninius sumanymus ir ugdant jaunuosius futbolininkus.

Šiuo metu VFA trenerių štabe su vaikais darbuojasi penki futbolo specialistai: Tomas Staniūnas, Robertas Šuškevič, Gytis Jakubaitis, bei liepą prisijungę Evinas Zagurskas ir Augustas Trinkūnas. Jiems treniruotėse talkina ir akademijos direktorius Darvydas Šernas.

Šiuo metu akademijoje treneruojasi 2007-2017 m. gimimo vaikai. Treniruotės vyksta Panerio stadione (Lazdynai, ant natūralios dangos), taip pat Ąžuolyno progimnazijos aikštyne (Lazdynai, dirbtinė danga) ir Joachimo Lelevelio inžinerijos gimnazijos aikštėje (Žirmūnai, dirbtinė danga).

Artėjant naujiems mokslo metams VFA kviečia visus vaikus – berniukus ir mergaites – išmėginti savo jėgas futbolo treniruotėse. Pirma treniruočių savaitė nemokama, o nusprendus pasirašyti sutartį VFA dovanos nemokamą aprangos komplektą. Mėnesinis treniruočių mokestis – 60 eurų.

Registruotis į nemokamas treniruotes galite el.paštu in**@vi*******.lt arba užpildę formą interneto svetainėje http://vilniusfa.lt/#register#register.

Laukiame jūsų VFA bendruomenėje!

#VisadaGaliGeriau